Csendkuckó

Közeleg a karácsony, én is készülök!

Az utóbbi hetek már a karácsonyra készülés jegyében teltek nálam, előtte pedig volt egy kis leállás a nagy hajtás után, és sikerült pár olyan dolgot is megvarrnom, amiket már régóta terveztem, de korábban nem volt rá idő. Így készült el ez a humoros falidísz japán atarashi technikával (inkább csak gyakorlásként), eredetileg a varrószobámat díszítette volna, de a kisebbik lányomnak megtetszett, és pestiesen szólva “lenyúlta”. Így most már az ő szobáját díszíti.

Megrendelésre készült el ez a teknős párna, mely egyedi megrendelésre kisebb méretben készült, mint amit eddig Tőlem megszoktatok, így mostantól ez is kétféle méretben rendelhető! A BOLT menüpontban megtaláljátok a részleteket.

A karácsonyra készülés jegyében idén keresztszemes és filc kombinációjával készülő karácsonyfadíszeket készítettem, szerintem aranyos ajándék a munkatársaknak, közeli és távolabbi rokonoknak, de ajándékkísérőnek is megfelel. Én is fogok ilyen díszeket ajándékozni karácsonyra, de Ti is rendelhettek Tőlem, szintén a BOLT menüpontban találjátok a részleteket! Még van pár tervem karácsonyra (például egy karácsonyi ruhás nagy baba), úgy néz ki, idén időben sikerült elkezdeni a készülődést, hiszen még advent sincs, és máris elég jól állok! 🙂

Szóval nézelődjetek a boltomban, vannak még készleten babák is, de ha időben szóltok, karácsonyig még bármi elkészülhet és odaérhet! Áldott készülődést mindenkinek! 

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük