Csendkuckó

Baglyos párna 2.0

Egy kicsit eltűntem az utóbbi időben, hiszen megérkezett a várva-várt kert-szezon, ami nekünk mindig igen sok munkát, elfoglaltságot jelent, már csak a kert mérete miatt is, emiatt azonban a varrás sajnos háttérbe szorul. Készülnek a babák is, de sajnos csak lassan, mint a Luca-széke!

Az iskolaév végeztével valahogy még több az iskolai teendő is szülőként, hiszen annyi program van a lányok iskolájában, hogy csak kapkodom a fejem! Ehhez jön még hozzá, ha szülinapra hivatalosak, amiből a tavaszi szezonban ismét volt bőven! Persze, ez így jó! Mindenkinek már nem készítek kézzel ajándékot, ám most a kisebbik lányom kifejezett kérése volt, hogy az osztálytársnőjének is varrjak egy baglyos párnát, mint tettem azt korábban a nagyobb lányom egyik barátnőjének. Kata kinyomozta (nem kellett nagy nyomozásba kezdenie, hiszen nyilvánvaló volt), hogy Lujzinak is a bagoly a kedvenc állata, emellett kedvenc színe a kék, így ezt a kettőt kellett összekombinálnom, az újabb baglyos párna elkészítésénél.

A bagoly mintája ugyanaz, mint a korábbinak, bár a sablonom nem maradt meg, vagy nem találtam, ezért fényképről felskicceltem, és az alapján szabtam ki az egyes részeket. Végül ilyen lett, ha van kedvetek, írjátok meg kommentben, ez vagy a pirosas színösszeállítás tetszik-e jobban Nektek! 🙂

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük